Kouluttajasi esittely

Hei, olen Tiia. Teen tätä työtä puhtaasti rakkaudesta koiriin ja aidosta tahdosta auttaa koiranomistajia!

Olen kohdannut elämässäni monen tyyppisiä, rotuisia ja eri taustoissa kasvaneita koiria. Vastaan on tullut myös erilaisia ongelmia joita koiranomistajat kohtaavat arjessa. Koen suunnatonta onnistumisen iloa siitä, kun koulutettavani kehittyvät ja omaksuvat vanhojen mallien tilalle uusia käytöksiä.

Kotona minulle häntää heiluttaa tällä hetkellä kolme iloista koiraa; pinseri urokset ManU (3v.), Reino (2v.) sekä saksanpaimenkoira-malinois narttu Salli (6v.). Harrastan koirieni kanssa agilitya ja rally-tokoa sekä nosea. Lisäksi harrastan ja kisaan agilityä lainakoiralla, poikieni emällä pinseri neito Indyllä.

Osalle koirakoululaisille tuttu apuope Roope nukkui pois vanhuuttaan ja sydänvaivan vuoksi tammikuussa 2018 ja hän elää vahvasti sydämessä ja muistoissa.

KnowHaun lisäksi koulutan myös paikallisessa koirakerhossa noseworkkiä sekä agilitya. Haluan myös pätevöityä koirankouluttajana ja valmistuin tammikuussa 2016 eläintenkouluttajaksi ja jatkan syventäviä opintoja hajutyöskentelyn sekä ongelmakoirakouluttajan opintojen parissa. Olen myös suorittanut vuonna 2015 Suomen agilityliiton myöntämän koulutusohjaajan pätevyyden.

Luethan alta myös koulutusmetodeistani