KnowHau tarjoaa yksilöllistä koulutusta koirille ja koiranomistajille. Koulutusta järjestetään yksityiskoulutuksena sekä kurssimuotoisena koulutuksena.

YKSITYISKOULUTUS

Yksityiskoulutus tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan luona ja koulutussuunnitelma rakennetaan asiakkaan koulutustarpeiden ympärille.

Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, oikea-aikaiseen palkitsemiseen ja ei-toivottujen käytösten tilalle tuodaan toivottuja käytösmalleja joita koira oppii tarjoamaan oma-aloitteisesti.

Yksityiskoulutuksen aiheita voi olla esim.

  • koiran käyttäytyminen kotioloissa
  • koiran hihnakäyttäytyminen
  • muiden koirien ohittaminen
  • eroahdistus
  • ei toivottu käyttäytyminen
  • koiran perustottelevaisuus
  • koiran kouluttaminen yleisesti

KURSSIT

Kurssit kokoontuvat säännöllisesti sovittuna ajankohtina. Kurssille otetaan 4 - 5 koirakkoa.

Kurssit pohjautuvat eri teemoihin ja ryhmässä voidaan harjoitella myös ryhmän toiveiden mukaisia asioita.

Taitavasti hihnassa ja ohittaen

Vetääkö koirasi hihnassa? Alkaako ohitustilanteessa tempoilu tai haukkuminen vastaantulijoille? Kurssilla teemme harjoituksia vahvistaen koiran kontaktia omistajaansa, vastaehdollistamista, häiriöille siedättämistä sekä harjoittelemme hallittuja ohitustilanteita.

Pentukurssi

Kurssilla opetellaan pennun kasvatukseen ja kouluttamiseen liittyviä arjen asioita. Mm. leikkiminen, kontakti, hihnan käyttö ja hihnassa kulkeminen, paikallaolo, luoksetulo, luopuminen ja rauhoittuminen. Kurssilla huomioidaan myös omistajan toiveet kurssisisältöön.

Agility

Agility harrastuksena on hauskaa ja vauhdikasta niin koiralle kuin ohjaajalle. Agilityn alkeet koostuvat kahdesta osasta, suositusikä aloitteleville on vähintään 12-15 kk.

Alkeiden jälkeen iloittelua voipi jatkaa harrasteryhmässä, jonka tavoite on hauska yhteinen tekeminen koiran kanssa. Ryhmässä ei ole kilpailutavoitteita.

Nose Work

Nose Work on äärimmäisen hyvä laji, joka mahdollistaa koiralle sen lajityypillisen käytöksen hyödyntämisen harrastuksen muodossa. Nose Workissä koira etsii hydrolaattihajuja (eukalyptus, laakerinlehti ja laventeli) erilaisista piiloista ja lajin neljän etsintämuodon sisällä. Tässä laji jolla saat takuuvarmasti hyvällä tapaa koiran "pään" ja mielen väsytettyä.

Teemakoulutukset

Mikäli kaipaat teemakoulutusta, ole yhteydessä. Koulutuksia järjestetään myös yhdistyksille ja koirakerhoille.

Perustottelevaisuus - nuoret koirat

Kurssi on suunnattu nuorille koirille ja kurssilla keskitymme arjen tottelevaisuuteen.